La Fundació SGAE a Catalunya, amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), posa novament en marxa la campanya DIA DE L’AUTOR SGAE per impulsar el consum del teatre d’autors d’aquí. En temps de crisi cal apostar per a que la nostra dramatúrgia estigui present a les cartelleres i assegurar que arribi al públic. Per a explicar-vos la campanya, quan es durà a terme, els teatres i els autors que en formen part enguany, i també per reflexionar sobre la situació del teatre de casa nostra, us convoquem a aquesta roda de premsa.

A l’acte assistiran representants dels teatres i autors socis de la SGAE que formen part de la campanya, a més de:

• Bet Orfila, presidenta d’ADETCA
• Eduard Iniesta, president del Consell de la SGAE a Catalunya
• Ramon Muntaner, director de la SGAE a Catalunya i Balears

A l’acte també hi seran presents Pera Tantiñá i Joan Vives, membres de la Junta Directiva de la SGAE pel Col·legi de Gran Dret (Arts Escèniques); Enric Jardí, dissenyador gràfic i creatiu de la imatge gràfica de totes les edicions del Dia de l’Autor SGAE i un representant de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

 

Us convoquem a la roda de premsa d'ADETCA, que tindrà lloc el pròxim dilluns 5 de setembre a les 13 h a l’Antiga Fàbrica DAMM (c/ Rosselló, 515 – Barcelona). Durant l'acte us presentarem les dades estadístiques de la temporada 2015-2016 dels teatres de Barcelona i els actes de la jornada d’inauguració de la nova temporada teatral.

Roda de Premsa:
Dilluns 5 de setembre
13 h
Amb la presència de Bet Orfila (Presidenta d'ADETCA), David Marín (Representant de les Sales de Proximitat), Òscar Balcells (Representant del Teatre Familiar), Toni Albaladejo (Vicepresident d'Adetca) i Àlex Casanovas (President d'AADPC).

Tot seguit, tindrà lloc la tradicional foto de família a les escales de la Fàbrica Damm, amb tots els responsables dels teatres adscrits a ADETCA i les institucions culturals del país.

Guillem Albà dirigeix i presenta la Gala d'enguany

Us anunciem que enguany la festa de celebració de la gala Catalunya Aixeca el Teló tindrà lloc el mateix dia (5 de setembre) a les 21 h al Gran Teatre del Liceu (La Rambla, 51-59). L'acte, ideat i dirigit per Guillem Albà, comptarà amb la música en directe de La Marabunta i les coristes The Sey Sisters, i una gran participació de cares conegudes com a convidats de l'espectacle.

Farem un espectacle. Una festa. Una celebració
I és que el teatre és diversió, és sentir-se lliure. El teatre és la celebració de la vida. Ens fa sentir vius. Ens apropa a la resta d’éssers humans, i ens convida a compartir.
Un espectacle de teatre en format late night show televisiu (o un xou televisiu portat al format teatral), en un escenari incomparable com és el Gran Teatre del Liceu.

A la Roda de Premsa us farem entrega del dossier de dades teatrals, el dossier de premsa de la Gala, l'agenda d'activitats i l'escaleta dels actes de la jornada.

24.03.2015

Roda de Premsa. DIA MUNDIAL DEL TEATRE
Demà dimecres 25 de març a les 12.30 h a l'Auditori del CCCB
Carrer de Montalegre, 5 - 08001 Barcelona


El 27 de març és el Dia Mundial del Teatre i un any més, l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca), l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) i els Teatres Públics organitzen una sèrie d'actes per celebrar aquesta diada.
Aquests actes seran presentats en Roda de Premsa demà dimecres 25 de març a les 12.30h, a l'Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB - Carrer de Montalegre, 5).

Roda de Premsa:
Dimecres 25 de març
12.30h

 
Amb la presència de Xavier Marcé (President d'Adetca), Àlex Casanovas (President d'AADPC), Vicenç Villatoro (Director del CCCB), Agustí Filomeno (Gran Teatre del Liceu), Asunción Balaguer (actriu), Teatres Públics i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

S'informarà dels actes previstos per a la celebració del Dia Mundial del Teatre, així com altres dades generals del sector teatral a Catalunya.

Per a més informació pots contactar-nos a:

PREMSA AADPC
Clara Marquina / cmarquina@aadpc.cat

PREMSA PUBLIESPEC
Blanca de Carreras / Arnald Sanllehy | premsa@publiespec.cat
Tlf. 93 309 75 38 | www.publiespec.cat

09.09.2014

CATALUNYA AIXECA EL TELÓ
Dilluns 15 de setembre. Roda de premsa a les 13h a l’Antiga Fàbrica DAMM

Us convoquem el proper dilluns 15 de setembre a les 13h a la roda de premsa, que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica DAMM (C/Rosselló, 515 – BCN) durant la qual us presentarem les dades estadístiques de la temporada 2013-2014 dels teatres de Barcelona i els actes de la jornada d’inauguració de la nova temporada teatral.

Us anunciem que enguany la festa de celebració de la gala Catalunya Aixeca el Teló tindrà lloc el mateix dia, 15 de setembre, a les 21.30h al Gran Teatre del Liceu (La Rambla, 51-59)
Prèviament us farem entrega de l’agenda d’activitats i l’escaleta dels actes de la jornada.


Més informació:
Blanca de Carreras
premsa@publiespec.cat
93 485 13 77

 

 

13.09.2013

Us informem que el Conseller de Cultura Ferran Mascarell assistirà el proper dilluns 16 de setembre a les 13h a la roda de premsa, que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica DAMM (C/Rosselló, 515 – BCN) durant la qual us presentarem les dades estadístiques de la temporada 2012-2013 dels teatres de Barcelona i els actes de la jornada d’inauguració de la nova temporada teatral.

La festa de celebració de la gala Catalunya Aixeca el Teló tindrà lloc el mateix dia a les 21.30h al Teatre Coliseum (Gran Via de les Corts Catalanes, 595)
Prèviament us farem entrega de l’agenda d’activitats i l’escaleta dels actes de la jornada.


Més informació:
Blanca de Carreras / Jordi Bou
premsa@focus.cat 
93 485 13 77

10.09.2013

Us convoquem el proper dilluns 16 de setembre a les 13h a la roda de premsa, que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica DAMM (C/Rosselló, 515 – BCN) durant la qual us presentarem les dades estadístiques de la temporada 2012-2013 dels teatres de Barcelona i els actes de la jornada d’inauguració de la nova temporada teatral.

Us anunciem que enguany la festa de celebració de la gala Catalunya Aixeca el Teló tindrà lloc el mateix dia a les 21.30h al Teatre Coliseum (Gran Via de les Corts Catalanes, 595)
Prèviament us farem entrega de l’agenda d’activitats i l’escaleta dels actes de la jornada.


Més informació:
Blanca de Carreras / Jordi Bou
premsa@focus.cat        
93 485 13 77

 

 

05.09.2012

Us convoquem el proper dimecres 12 de setembre a les 13h a la roda de premsa, que tindrà lloc a l’Auditorium del Museu d’Història de Catalunya (Plaça de Pau Vila, 3 – Palau de Mar) durant la qual us presentarem les dades estadístiques de la temporada 2011-2012 dels teatres de Barcelona i els actes de la jornada d’inauguració de la nova temporada teatral.

Us anunciem que enguany la festa de celebració de la gala Catalunya Aixeca el Teló tindrà lloc a l’Atri de l’Institut del Teatre (Plaça Margarida Xirgu, s/n).
Prèviament us farem entrega de l’agenda d’activitats i l’escaleta dels actes de la jornada.


Més informació:
Blanca de Carreras / Jordi Bou
premsa@focus.cat
93 485 13 77

15.03.2012

L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) i el Teatres Públics de Catalunya us convoquem a la roda de premsa que tindrà lloc el dilluns 19 de març a les 12 h al Restaurant del Teatre Nacional de Catalunya (TNC)  per presentar els actes de celebració del Dia Mundial del Teatre d’aquest 2012.

L’acte comptarà amb la participació del president d’ADETCA, Daniel Martínez; el vicepresident d’ADETCA, Toni Albaladejo; el president de l’AADPC, Joan Maria Gual; el director artístic del TNC, Sergi Belbel, i el gerent de la xarxa Transversal, Sergi Penedès, en representació dels Teatres Públics de Catalunya; el president de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, Xavier Vilamala, i la presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Maria Estrany. L’entrada serà per la porta principal del TNC (Plaça de les Arts, 1).

Els mitjans gràfics tindran l’oportunitat d’enregistrar imatges de l’elaboració en viu, allí mateix, de la coca i el pa del teatre que es vendrà als forns del país durant els dies 24, 25, 26 i 27 de març.

Al final de la roda de premsa els assistents seran invitats a una degustació del pa i la coca del teatre i rebran un obsequi.
Esperem comptar amb la vostra presència!

Per a més informació i confirmacions d’assistència:
premsa@publiespec.catcomunicacio@aadpc.cat
610 77 98 36 / 647 406 050

26.01.2012


Roda de premsa per presentar les estadístiques dels teatres de Barcelona del 2011
Dilluns 30 de gener a les 12h a l’Hotel Rivoli (La Rambla, 128)

Us convoquem a la roda de premsa per presentar les dades d’assistència als teatres de Barcelona de l’any 2011 així com les reflexions que fem des d’ADETCA sobre la situació actual del sector teatral. L’acte tindrà lloc el dilluns 30 de gener a les 12h a la sala García Lorca de l’Hotel Rivoli Rambles (La Rambla, 128).
Esperem la vostra presència.

Per confirmacions d’assistència i més informació:
premsa@publiespec.cat / 93 485 13 77
www.adetca.cat

 

02.09.2011

Per desè any consecutiu, l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), els Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), organitzen els actes de presentació de la temporada teatral, enguany la 2011/12.

Coincidint amb el desè aniversari de la gala l’organització ha apostat per elevar el concepte i passar del Barcelona Aixeca el Teló al Catalunya Aixeca el Teló, que tindrà lloc el dilluns 12 de setembre. D’aquesta manera es dóna un major relleu a un esdeveniment ciutadà ja consolidat, que es va crear amb la intenció de promocionar i donar visibilitat a tot allò que afecta el sector de les arts escèniques.

La gala Catalunya Aixeca el Teló se celebrarà el dilluns 12 de setembre als jardins del Teatre Nacional de Catalunya (Plaça de les Arts, 1). Inici de la festa a les 21h (obertura de portes), inici de la gala a les 22h amb una projecció de la programació teatral 2011-2012 sobre la façana del TNC i diferents actuacions als jardins del teatre.

El mateix dia a les 13h tindrà lloc a l’antiga fàbrica Estrella Damm (Rosselló, 515) la roda de premsa de presentació de les estadístiques del sector referents a la temporada 2010-2011.

Tots els mitjans de comunicació que desitgin cobrir la gala, hauran d’acreditar-se prèviament (fins al 9 de setembre):

Premsa Gala Catalunya Aixeca el Teló
premsa@focus.cat · 93 485 13 77
Més informació:
Gerard Gort / Blanca de Carreras


01.09.2010

Us convoquem el proper dilluns 6 de setembre a les 13:00 h a la roda de premsa d’ADETCA que tindrà lloc a la Sala Lluís Millet del Palau de la Música (carrer Palau de la Música, 4-6) durant la qual us presentarem les dades estadístiques de la Temporada 2009-2010 dels Teatres de Barcelona.

Us recordem la resta d’actes de la jornada:

14 h      Dinar de germanor de tots els responsables i/o directors dels Teatres de Barcelona al restaurant El Mirador al Palau de la Música.
19 h      Obertura oficial de la Temporada 2010-2011 per part de l’Excel·lentíssim Sr. Alcalde, Jordi Hereu, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
Conferència magistral de Josep Maria Benet i Jornet, presentada per Sergi Belbel.

Els mitjans que vulguin podran fer la fotografia de família a les 18,50h. abans del començament de l’acte. Per més indicacions posar-se en contacte amb el servei de premsa d’alcaldia: Rosa Díaz (rdiazm@bcn.cat)

21 h      Gala de la 9a edició de Barcelona Aixeca el Teló, per presentar la Temporada 2010-2011, dirigida per Xavier Albertí al Teatre Victòria, que serà retransmesa per Televisió de Catalunya.

Els mitjans que vulguin podran fer la fotografia de família abans de l’inici de la Gala al Teatre Arteria Paral.lel a les 20,30 h.

(La recollida d’acreditacions serà al Teatre Artèria Paral•lel a partir de les 19.30h.)

Els mitjans que vulguin podran cobrir la Gala al Teatre Victòria, la durada prevista serà d’1 hora i 30 minuts.

23 h     Festa de professionals de les arts escèniques, al Teatre Arteria Paral•lel.

Els mitjans que vulguin podran accedir a la festa de professionals amb acreditació.

Per a més informació, reportatges, necessitats tècniques, acreditacions redactors i premsa gràfica podeu contactar amb Premsa Gala BCN AIXECA EL TELÓ:
Sara Peralta / Blanca de Carreras / Gerard Gort
93 309 75 38 / premsa@focus.cat

 

25.08.2010

Us convoquem a la presentació dels actes de la 9a edició de BARCELONA AIXECA EL TELÓ que tindrà lloc el

dilluns 30 d’agost, a les 12h,
a la Sala d’actes del Palau Marc
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya
(Rambla Santa Mònica, 8)

L’acte comptarà amb la presència de representants, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, o l’ICIC de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya, dels Teatres Públics de Barcelona, i de l’Associació Actors i Directors Professionals de Catalunya.


Atès l’èxit de l’última edició hem volgut repetir el seu format per tal d’aconseguir, un altre cop, una jornada plena d’actes (i notícies) per remarcar d’aquesta manera la vitalitat del sector de les arts escèniques a Barcelona i Catalunya.

Ens agradarà molt comptar amb la vostra assistència.

....

Premsa Barcelona Aixeca el Teló
93 309 75 38 - premsa@focus.cat

www.adetca.cat
93 309 79 00 - info@adetca.com

15.02.2010

Us convoquem el proper dijous 18 de febrer a les 12 h a la roda de premsa, de l’Ajuntament de Barcelona, l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya i Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, que tindrà lloc al Palau de la Virreina (planta 4).

Durant la qual us presentarem:

Dades estadístiques de l’any 2009 dels Teatres de Barcelona
Taquilles de la Virreina: Punt de venda Tiquet Rambles
Senyalització urbana dels Teatres de Barcelona
Dia Mundial del Teatre

La roda de premsa comptarà amb la presència de Jordi Martí, Delegat de cultura de l’Ajuntament de Barcelona, representants de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), dels Teatres Públics de Barcelona, i de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).

Per més informació:
Departament de premsa Palau de la Virreina: T. 93 316 10 69
Departament de premsa Adetca: T. 93 309 75 38

04.09.2009

Us convoquem el proper dilluns 7 de setembre a les 12:00 h a la roda de premsa d’ADETCA que tindrà lloc a la Sala del Cor de Cambra del Palau de la Música (carrer Palau de la Música, 4-6) durant la qual us presentarem les dades estadístiques de la Temporada 2008-2009 dels Teatres de Barcelona.

Al final de la roda de premsa els periodistes assistents seran convidats a una copa de cava al vestíbul del Palau de la Música.

Us recordem la resta d’actes de la jornada:

14 h      Dinar de germanor dels responsables i/o directors dels teatres de Barcelona al restaurant El Mirador al Palau de la Música.
19 h      Obertura oficial de la Temporada per part de l’Excel·lentíssim Sr. Alcalde, Jordi Hereu, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
            Conferència magistral de Yasmina Reza, presentada per Josep Maria Pou.
           
21 h      Gala de presentació, Barcelona Aixeca el Teló, de la Temporada 2009-2010 dirigida per Carol López al BTM (Barcelona Teatre Musical) i retransmesa per Televisió de Catalunya. En el transcurs de la mateixa, a més de donar una bona mostra dels espectacles que s’estrenaran a la temporada, es farà el lliurament dels Premis de la Crítica corresponents a la temporada 2008/2009.

23.30 h Festa de professionals al Teatre Lliure amb especial atenció a la premsa. S’ha previst la instal·lació d’un photocall a la terrassa del Lliure.
 
Per més informació i acreditacions per a la premsa gràfica i reportatges:
Premsa Gala BCN AIXECA EL TELÓ:
Sara Peralta / Blanca de Carreras / Gerard Gort
93 309 75 38 / premsa@focus.es

01.09.2009

ADETCA (Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya) i els Teatres públics de Barcelona organitzen l'acte de presentació de la Temporada Teatral 2009/10 de Barcelona. Aquesta vuitena edició de BCN AIXECA EL TELÓ se celebrarà en el teatre BTM de Barcelona, el dilluns dia 7 de setembre de 2009.

Aquesta festa dóna a conèixer, any rere any, l'excel·lent programació prevista pels teatres de Barcelona.

Enguany, en el transcurs de la gala de presentació Barcelona Aixeca el Teló es farà el lliurament dels Premis de la Crítica corresponents a la temporada 2008/2009. Aquests premis van néixer a finals dels anys 80 per la voluntat dels professionals d’aquest gènere periodístic de distingir una sèrie de propostes escèniques presentades a les sales de Barcelona. Per primer cop, els Premis de la Crítica abandonen els petits escenaris i la seva minsa projecció mediàtica per sumar- se a un esdeveniment més ambiciós. Canvia el format, però no el fons ni l’objectiu d’aquests premis, els únics que atorga un col·lectiu compost per persones amb noms i cognoms i, sobretot, amb rostres coneguts.

Els premis estaran repartits en 14 categories diferents: escenografia, vestuari, il·luminació, dramatúrgia o adaptació, traducció, text, els 3 millors actors, les 3 millors actrius, revelació, espectacle internacional, musical, direcció, espectacle i trajectòria professional Premi Gonzalo Pérez de Olaguer.

Programa:

12 h -  Roda de premsa amb la informació dels resultats estadístics de la temporada 2008/2009 a la Sala del Cor de Cambra del Palau de la Música.
13 h -  Copa de cava amb la premsa i convidats al Hall del Palau de la Música.
14 h -  Dinar de germanor dels responsables i/o directors dels teatres de Barcelona en el restaurant El Mirador al Palau de la Música.
19 h -  Obertura oficial de la Temporada per part de l’Excel·lentíssim Sr. Alcalde, Jordi Hereu, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
          Conferència magistral de Yasmina Reza, presentada per Josep Maria Pou.
21 h - Gala de presentació, Barcelona Aixeca el Teló, de la Temporada 2009-2010 dirigida per Carol López al BTM (Barcelona Teatre Musical) i retransmesa per Televisió de Catalunya.
23.30 h - Festa de professionals al Teatre Lliure amb especial atenció a la premsa.

26.08.2009

8a. edició BARCELONA AIXECA EL TELÓ. TEMPORADA TEATRAL 2009-2010

Roda de premsa. Dilluns 31 d’agost a les 13 h al Palau de la Virreina

Us convoquem a la presentació dels actes de la 8a. edició BARCELONA AIXECA EL TELÓ que tindrà lloc el dilluns 31 d’agost, a les 13h, al Palau de la Virreina.

L’acte comptarà amb la presència de representants, de l’Institut de Cultura de Barcelona, de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya, i dels Teatres Públics de Barcelona.

L’edició d’enguany està plena de novetats, com a mostra de la vitalitat de les arts escèniques de Barcelona i Catalunya.

Ens agradarà molt comptar amb la vostra assistència.

93 309 79 00 / info@adetca.com

....

Premsa Barcelona Aixeca el Teló
93 309 75 38 - premsa@focus.cat
Blanca de Carreras - Gerard Gort - Sara Peralta

25.08.2009


El TEATRE també surt al carrer entre LLIBRES i ROSES
Vine  a celebrar Sant Jordi a l’estand d’ADETCA
Demà dimecres 23 d’abril a les 13 hores
us proposem trobar-nos al costat de l’estand d’Adetca
(Pl. Catalunya amb Portal de l’Àngel) per celebrar Sant Jordi amb el Teatre.

Actors, actrius, directors, ens acompanyaran en aquest acte

Teatre Apolo: Joan Crosas de SWEENEY TODD
Barcelona Teatre Musical (BTM): Pablo Puyol i Raúl Peña de LA BELLA Y LA BESTIA
Teatre Borràs: Lluïsa Mayol de CANCUN
Teatre Capitol: Santi Rodríguez de COMEDY ZOO
Teatre Capitol: Toni Moog de SINGLES
Teatre Capitol Sala2: Lluís Soler, Mercè Montalà i Héctor Claramunt de L’HABITACIÓ DE VERÒNICA
Teatre Coliseum: Angel Pavlovsky i Cristina Solà de BOEING, BOEING
Teatre Condal: Joan Pera i la Lloll Bertran de EL JOCS DELS IDIOTES
Teatre Gaudí: Cia. ElnacionalNoensvol de LA SILIBARARERA
Teatre Goya: Concha Velasco,  Josep Maria Pou i Carles Canut de LA VIDA POR DELANTE
Teatre Poliorama: Paco Mir, Carles Sans i Joan Gràcia de GÀRRICK
Teatre del Raval: Oscar Sanz, Pep Duran, José S. Cabrera i Jordi Cumellas de LA PARTIDA
Teatre Romea: Mingo Ràfols i Àngels Bassas de TERRA BAIXA
Teatre Tívoli: Cia. Bollywood The Show
Versus Teatre: Cia. Lazzigags de SITCOM

L’acte començarà amb unes paraules del president d’Adetca, Daniel Martínez. Seguidament els artistes, actors i actrius que posaran a la grada de l’escenari per fer la foto de família, desprès la Cia Bollywood.The Show ens interpretarà  una coreografia de l’espectacle: Say Shava Shava

...I per finalitzar tothom els artistes i companyies  estaran a disposició del públic per signar autògrafs

Teatres col·laboradors
Teatre Apolo, Aquarel·la, Barcelona Teatre Musical, Sala Beckett, Biblioteca de Catalunya, Teatre Borràs, Brossa Espai Escènic, Club Capitol (sala 1 i 2), Teatre Coliseum, Teatre Condal, Teatre Gaudí de Barcelona, Teatre Goya, Guasch Teatre, Teatre Joventut, Cafè Teatre Llantiol, Teatre Lliure, Mercat de les Flors, Sala Muntaner, Teatre Poliorama, Teatre del Raval, Jove Teatre Regina, Teatre Romea, Teatre Tantarantana, Teatre Nacional de Catalunya, Teatreneu, Teatre Tívoli, Versus teatre, Teatre Victòria, La Villarroel

....


Per més informació Sara Peralta
93 309 75 38 / speralta@focus.cat
 

21.08.2009

Un any més, ADETCA (Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya) i tots els teatres de la ciutat de Barcelona, organitza l'acte de presentació de la Temporada Teatral 2008/09 de Barcelona. Aquesta setena edició de BCN AIXECA EL TELÓ se celebrarà en el teatre BTM de Barcelona, el dilluns dia 8 de setembre de 2008.

Aquesta festa s'organitza per setè any consecutiu a fi de celebrar i donar a conèixer l'excel·lent programació prevista pels teatres de Barcelona. Comptarem amb la presència d'artistes, productors i gestors teatrals, responsables de les administracions públiques, mitjans de comunicació, associacions d'espectadors i tots aquells agents relacionats amb la cultura i l'oci.

La presentació de la Gala anirà a càrrec de Mag Lari i participaran les més destacades figures, els musicals de més èxit, i la gran majoria de les companyies de les diferents arts escèniques que ens explicaran els espectacles que formaran part de la nova temporada teatral.

La Gala ha estat dirigida per Àlex Serrano sobre un guió escrit per Piti Español i Mag Lari .

Com ja és tradicional, abans de començar la Gala, se servirà un refrigeri que tindrà lloc al Mercat de les Flors i al Bar de l'Institut del Teatre.

El punt de recollida de les entrades serà al vestíbul del Mercat de les Flors a partir de les 19.00 h.

Programa de l'acte:

De 20.00 a 21.00 h – Refrigeri al Mercat de les Flors i al Bar de l'Institut del Teatre

A les 21.30 h – Gala presentació al BTM

Durada de la Gala: de 21.30 h a 23.30 h (sense entreacte)

Per més informació, acreditacions per a la premsa gràfica i reportatges

Premsa Gala BCN AIXECA EL TELÓ :

Sara Peralta i Maria Boronat

93 309 75 38 / premsa@focus.es


20.08.2009

Us convidem, el proper dilluns 8 de setembre a les 12.00 h, a la roda de premsa d’ADETCA que tindrà lloc al Saló Onix de l'Hotel Onix Rambla (Rambla de Catalunya, 24) on us presentarem la VII Edició de “Barcelona Aixeca el Teló” i les dades estadístiques de la Temporada 2007-2008 dels Teatres de Barcelona.

Comptarem amb l’assistència de la Junta Directiva:
Daniel Martínez, President
Toni Albaladejo, Vicepresident 1er
Julio Álvarez, Vicepresident 2n
Mª Agustina Solé, Secretària
Juli Macarulla, Tresorer
Óscar Rodríguez, Vocal

Esperant saludar-vos personalment, rebeu una cordial salutació

ADETCA. Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya

Més informació: ADETCA 93 309 79 00 / info@adetca.com

Barcelona Aixeca el Teló Servei de premsa: Sara Peralta. Tel. 93 309 75 38 / speralta@focus.cat