Campanyes

Avui Sortim al Teatre – A Barcelona, per Nadal, sortim al teatre

ADETCA promou una gran campanya de reactivació del consum teatral

ADETCA, gràcies a la col·laboració de l’ICEC, l’Institut Català de les Indústries Culturals, la CCMA, Corporació de Mitjans Audiovisuals i la Regidoria d’Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, promou una gran campanya per a la reactivació del consum que pretén incentivar la tornada del públic als Teatres de Catalunya, durant l’època de Nadal.

Davant la situació en la que ens trobem immersos sota els efectes de la Covid19, ADETCA ha volgut dissenyar una campanya optimista, allunyada de qualsevol tipus de victimisme i que vol fer sentir a cada espectador que forma part d’un col·lectiu molt més gran del que s’imagina.

La campanya comença l’1 de desembre amb la campanya digital i estarà activa fins el dia de Reis.

Es preveuen, també, suports exteriors, comunicació en premsa i emissions per televisió i ràdio. L’element principal de la campanya són 10 spots de 2′ que s’emetran pels canals de la CCMA.

Les peces presenten la història d’una persona anònima que el públic no coneix: qui és, a què es dedica, i la seva vinculació amb el teatre. Tot seguit, apareix la sorpresa. Aquesta persona anònima la conviden a anar al Teatre, i quan entre al cotxe per anar-hi, descobreix que en l’interior d’aquest l’espera un dels seus actors o actrius preferits, que està interpretant un espectacle durant aquestes dates.

Durant el trajecte cap al teatre mantenen una conversa, que permet que es coneguin i que descobreixin la vinculació entre elles. Un cop arriben al teatre, l’actor o l’actriu li presenta el seu món i el convida a quedar-se. Que comenci la funció.

La campanya té una versió genèrica, Avui sortim al teatre, i una altra localitzada a la ciutat de Barcelona, A Barcelona, per Nadal, sortim al teatre.

Per donar suport al missatge s’ha creat la web www.avuisortimalteatre.cat des de la que es pot accedir a tots els teatres que en formen part i veure les 10 històries encapçalades per 10 teatres diferents, amb 10 actors/actrius de protagonistes que el que volen és recordar aquest lligam tan estret entre la professió i el públic, afirmant la importància d’anar a teatre i el que suposa pels espectadors poder gaudir-ne, recordant en tot moment que és un espai segur.

En aquesta pàgina anirem actualitzant tots els suports i tota la informació de la campanya.

Data

01/12/2020

Enllaços d'interès

Galeria d'imatges