Campanyes

És Nadal. Tothom al teatre

És Nadal. Tothom al teatre

ELS TEATRES DE CATALUNYA DESITGEN LES PLATEES PLENES PER NADAL

ADETCA  impulsa una campanya per incentivar el consum teatral.

L’objectiu de la campanya ‘És Nadal. Tothom al teatre’ és consolidar el teatre com un bon regal per aquestes festes. Més de 250 propostes, de teatre per adults i per tots el públics, circ, dansa i musicals omplen la cartellera per Nadal.

L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) impulsa aquestes festes nadalenques una nova campanya per incentivar el consum teatral sota el lema: És Nadal. Tothom al teatre. “Hem considerat prioritari presentar aquesta campanya de nadal que ens ajudi a incentivar el consum. El teatre sempre és un bon regal pel Nadal, i per qualsevol ocasió, perquè el que regalem són experiències vitals, moments i records”, explica Isabel Vidal, presidenta d’ ADETCA.

El teatre es consolida, any rere any, com a opció d’oci preferida per moltes persones durant les festes nadalenques. És per això que els teatres, les sales de proximitat i les productores omplen en aquestes dates la cartellera amb més de 250 propostes de  Molta qualitat: un gran ventall d’opcions que inclou teatre per adults i per tots els públics, grans musicals, escenes híbrides, circ i dansa.

Un dels principals objectius d’ADETCA és fer visible i posar en valor el sector de les arts escèniques i revitalitzar l’activitat comercial en conjunt. Per poder articularho ha creat la web tothomalteatre.cat, una eina per consultar l’oferta teatral de
la campanya nadalenca i que servirà de suport per a tots els teatres associats durant aquestes dates.
Aquesta és una iniciativa d’ADETCA amb la col·laboració dels Teatres Públics i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, la col·laboració de Catalunya Ràdio i la complicitat del TresC i TeatreBarcelona.com.

Data

28/05/2020

Enllaços d'interès

Galeria d'imatges