Campanyes

Setmana Mundial del Teatre 2022

Des de la temporada 2010-2011, ADETCA, l’AADPC i Teatre Públics de Barcelona organitzen la celebració del Dia Mundial del Teatre amb l’objectiu de posar en valor l’activitat del sector, aconseguir augmentar la presència i l’atenció mediàtica i crear un punt de trobada entre tots els agents implicats, públics i privats, en una acció que pretén donar visibilitat i posar en valor el sector de les arts escèniques.

Aquest any hem continuat la línia que l’any passat es va emprendre, tot i les restriccions, ampliant-la a una setmana i afegint un agenda d’actes i d’activitats gràcies a la  implicació i col·laboració de totes les sales, teatres i productores per fer d’aquesta una setmana molt especial i compartir amb tothom que la cultura és un bé essencial més que mai.

Fites de l’esdeveniment:

  • L’acte de celebració del 30 aniversari d’ADETCA, el 24 de març a les 12:30h al Teatre Tívoli.
  • Les trobades del projecte ON EL TEATRE BATEGA, els dies 21, 22 i 23 de març a les 19h a 3 teatres de proximitat encara per definir.
  • La celebració del Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil (20 de març) amb descomptes per a aquell dia per part dels teatres de la Comissió de Familiar.
  • La celebració del Dia Mundial del Teatre de Titelles (el 21 de març) el diumenge 20 al matí davant de La Puntual.

Activitats paral·leles del 20 al 27 de març:

Les activitats estan actualitzant-se podeu consultar-les a tothomalteatre.cat

Promoció especial “Setmana Mundial del teatre”:

Enguany la major part de les sales i teatres associats a ADETCA ofereixen una promoció especial del 20 al 27 de març. Podeu consultar-les totes a: tothomalteatre.cat.

Enllaços d'interès