Campanyes

#TeatreSegur

EL TEATRE ÉS UN ESPAI SEGUR

Els teatres privats de Catalunya i Madrid s’uneixen en l’aplicació del programa  #TEATRESEGUR

 

La molt positiva experiència en l’assistència als teatres i cinemes des de la represa de l’activitat, posa en relleu que aquests recintes poden ser un model a seguir per altres sectors de l’activitat econòmica i cultural.

Coincidint amb la posada en marxa de la nova temporada, els responsables dels  teatres privats de Madrid i de Catalunya volem recordar el nostre compromís de SEGURETAT i el nostre missatge de CONFIANÇA als espectadors, amb el programa #TEATRESEGUR.

L’aplicació punt per punt de les normes establertes per les autoritats sanitàries, ha confirmat que els teatres i cinemes formen part de les activitats segures i necessàries per a la reconstrucció d’una experiència vital plena, convertint-se en model de referència per altres activitats, en procés d’adaptació a les noves circumstàncies.

L’exquisit comportament dels espectadors en el compliment de les normes i mesures de convivència als cines i teatres, és l’altre factor a destacar en els resultats d’una experiència tan positiva.

A més del compromís de la pràctica de totes les mesures esmentades, el programa #TEATRESEGUR garanteix la devolució de l’import de les localitats, en el cas de no dur a terme la representació.

Protegim la vostra SALUT

Pràctica obligatòria de totes les mesures oficials de control sanitari

  • Ús obligatori de mascareta a l’accés i durant l’estada al teatre
  • Aforament limitat en base a la normativa vigent
  • Desinfecció del teatre després de cada funció
  • Gel hidroalcohòlic a disposició dels espectadors en tot moment
  • Desinfecció de banys

ACCÉS I SORTIDA

  • Accés: El teatre obrirà les portes amb temps suficient abans de l’inici de la funció, per facilitar l’accés al recinte sense aglomeracions.
  • Sortida:es realitzarà de forma escalonada seguint les indicacions del personal de sala.

Protegim els vostres DINERS

  • Devolució garantida en cas de cancel·lació

 

Normes Teatre Segur

 

 

Data

08/09/2020