Campanyes

Tria teatre i Emociona’t

 

Amb l’activació de la pàgina web triateatre.cat i la difusió a les xarxes de l’entitat i també dels socis s’ha iniciat la primera fase de la campanya TRIA TEATRE I EMOCIONA’T.

Aquesta campanya, amb la qual volem  promoure el consum teatral a la ciutadania, s’ha desenvolupat en una primera fase a les xarxes durant els mesos d’abril i maig, i es complementarà en una segona fase amb altres suports (premsa i mitjans audiovisuals) a inici de temporada.

La primera fase s’ha basat en:

  • Màrqueting online
  • Difusió a les xarxes, amb la implicació dels socis d’ADETCA en la difusió de les imatges i el missatge en els seus perfils i web.
  • La landing page triateatre.cat, que serà la plataforma on es reconduirà la campanya online i que es reconvertirà en una cartellera de les propostes teatrals que els teatres d’ADETCA i teatres públics de Barcelona tindran fins al 31 de maig.

Tot i que la campanya està pensada fins a mitjans de maig, la pàgina web restarà activa i s’actualitzarà cada mes, durant el juny, juliol i agost, per potenciar al màxim el consum teatral.

Adjuntem el dossier de la campanya aquí .