ADETCA i el Gremi d’Hotels prorroguen la campanya Somi(a) Barcelona fins al 31 de març
ADETCA i el Gremi d’Hotels prorroguen la campanya Somi(a) Barcelona fins al 31 de març

ADETCA i el Gremi d’Hotels de Barcelona han acordat prorrogar la campanya Somi(a) barcelona.

Per tant, fins el 31 de març aquells espectadors que ho desitgin  podran gaudir d’un descompte del 30% sobre el preu de l’habitació, en reserves directes als 35 hotels participants que podeu consultar a https://mesqhotels.cat/somia-barcelona/

Amb l’entrada de qualsevol dels espectacles programats fins a 31 de març, els espectadors podran gaudir d’aquesta promoció, presentant  la seva entrada en l’hotel escollit.

Condicions especials en els hotels:
Els 32 hotels que actualment participen en aquesta acció, aplicaran, per a la mateixa nit de l’espectacle, un descompte del 30% sobre el preu de l’habitació en reseves directes a l’hotel. Alguns hotels podran complementar la seva proposta amb opcions gastronòmiques especials (esmorzars, sopars o dinars).

Funcionament:
Els espectadors que vulguin gaudir d’aquests avantatges en els hotels, en el moment de la reserva hotelera hauran d’acreditar l’assistència aquell dia al teatre amb la seva entrada (física o format pdf) i, presentar-la en el moment del check inLa reserva s’haurà d’efectuar directament a l’hotel via telèfon o email.

Somia Barcelona_banner

Enllaços d'interès