ADETCA s’adhereix a la campanya de comunicació “Si la cultura et toca, ara et toca a tu”
ADETCA s’adhereix a la campanya de comunicació “Si la cultura et toca, ara et toca a tu”

El sector cultural està vivint un moment extremadament complicat arrel de la pandèmia de la covid-19. Amb el tancament durant el confinament, les restriccions d’aforament posteriors i altres mesures que limiten la programació habitual, el sector pateix una greu crisi econòmica que posa en perill la seva supervivència i la de milers de treballadors del sector.

Per aquest motiu un grup de professionals de la captació de fons (fundraising) en l’àmbit cultural de Catalunya, membres de la xarxa fundraising.cat, i el Cercle de Cultura han decidit llançar una campanya  de manera desinteressada per contribuir a un futur positiu i salvar el sector cultural català. La campanya demana als ciutadans que estimen la cultura que facin un pas endavant amb una crida clara a l’acció.

La iniciativa neix per donar suport al sector cultural en un dels moments més complicats de la seva història, amb l’objectiu de potenciar el consum, la difusió i el mecenatge cultural. Es dirigeix a un públic general i, més concretament, amant i consumidor de cultura.

ADETCA  s’ha adherit a aquesta campanya de comunicació “Si la cultura et toca, ara et toca a tu” oberta a mitjans d’octubre a la participació d’artistes, companyies, entitats i equipament culturals.

És una campanya transversal que engloba totes les arts escèniques, creadors i artistes independents, companyies, entitats culturals, museus, llibreries, teatres, etc. Per una banda ofereix al públic l’oportunitat de conèixer i donar suport a projectes artístics i, per l’altra, facilita difusió i captació de recursos al sector.

Les entitats, artistes o projectes culturals podeu adherir-vos-hi a través d’aquesta enllaç. No té cap cost ni implicació jurídica.

 

Si la cultura et toca ara et toca a tu
Aneu a la barra d'eines