ADETCA torna a col·laborar amb el Gremi d’Hotels de Barcelona en la nova campanya “Gaudim de la Cultura”
ADETCA torna a col·laborar amb el Gremi d’Hotels de Barcelona en la nova campanya “Gaudim de la Cultura”

 

El Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el suport de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya, ADETCA, posa en marxa, a partir del 16 d’octubre l’acció “Gaudim de la cultura”, per fomentar i complementar l’assistència a les produccions teatrals que tenen lloc a Barcelona, amb la possibilitat de dormir en un hotel de la ciutat amb condicions econòmiques especials pels seus espectadors, la mateixa nit de l’espectacle.

La campanya estarà vigent fins al 19 de novembre de 2023.

L’acció compta amb la participació de 68 hotels de Barcelona, que aplicaran, per a la mateixa nit de l’espectacle, un descompte del 15% sobre el preu de l’habitació, en reserves directes a l’hotel (no serà acumulable a altres ofertes que apliquin els hotels).

Com gaudir de la campanya?

Els espectadors que vulguin gaudir d’aquests avantatges en els hotels, en el moment de la reserva hotelera hauran d’acreditar l’assistència aquell dia al teatre amb la seva entrada (física o format pdf) i, presentar-la en el moment del check in. La reserva s’haurà d’efectuar directament a l’hotel via telèfon o e-mail. Alguns dels establiments hotelers participants oferiran així mateix propostes gastronòmiques especials per a la campanya. Seran vàlides les entrades per a qualsevol producció teatral que tenen lloc a les diferents sales de la ciutat.

Es pot consultar tota la informació de la campanya i el llistat d’hotels adherits a la mateixa a: https://mesqhotels.cat/gaudim-de-la-cultura/

 

 

Enllaços d'interès