ADETCA torna a col·laborar amb el Gremi d’Hotels de Barcelona en la nova campanya “Gaudim junts del teatre”
ADETCA torna a col·laborar amb el Gremi d’Hotels de Barcelona en la nova campanya “Gaudim junts del teatre”

El Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració d’ADETCA i de l’Ajuntament de Barcelona, posa en marxa a partir del 15 d’octubre l’acció “Gaudim junts del Teatre”, per fomentar i complementar l’assistència al espectacles teatrals que tenen lloc a Barcelona, amb la possibilitat de dormir en un hotel de la ciutat amb condicions econòmiques especials pels seus espectadors, la mateixa nit de l’espectacle.

La campanya, que té els seu origen en el “Somi(A) Barcelona” que va impulsar ADETCA fa dos anys i que el Gremi ja va replicar l’any passat, està liderada pels hotels i ens han demanat la nostra col·laboració per fer-ne difusió.

La campanya serà vigent des del dissabte 15 d’octubre fins el 20 de novembre

Participació de 78 hotels i un 15% de descompte
L’acció compta amb la participació de 78 hotels de Barcelona, que aplicaran, per a la mateixa nit de l’espectacle, un descompte del 15% sobre el preu de l’habitació, en reserves directes a l’hotel (no serà acumulable a altres ofertes que apliquin els hotels).

Com gaudir de la campanya?
Els espectadors que vulguin gaudir d’aquests avantatges als hotels, en el moment de la reserva hotelera hauran d’acreditar l’assistència aquell dia al teatre amb la seva entrada (física o format pdf) i, presentar-la al moment del check in. La reserva s’haurà d’efectuar directament a l’hotel via telèfon o e-mail.

Seran vàlides les entrades per a qualsevol producció teatral que tenen lloc a les diferents sales de la ciutat.

El President del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, valora molt positivament aquesta campanya “És una gran satisfacció poder articular campanyes que acosten i dinamitzen sectors tan importants per a la ciutat com el cultural i l’hoteler” afegint que “Fem una proposta molt atractiva, que estem segurs animarà a molts espectadors a gaudir d’una experiència cultural i d’oci molt completa”.

Material Campanya
Mitjançant el següent enllaç es pot descarregar material gràfic de la campanya –
https://fromsmash.com/Gaudim-junts-del-teatre-material-premsa-2022

Enllaços d'interès