ADETCA tornarà a representar al sector cultural al Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona
ADETCA tornarà a representar al sector cultural al Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona

ADETCA ha guanyat les eleccions i representarà durant 4 anys més, del 2022 al 2026, juntament amb la Fundació Antoni Tàpies, al sector cultural dins del Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona (CTIC).

El CTIC és l’òrgan de participació que permet debatre la planificació i gestió de l’activitat turística, incorporar la ciutadania en la governança del turisme i col·laborar en l’acció del Govern sobre les polítiques, les línies estratègiques i les iniciatives en l’àmbit del turisme.

ADETCA va formar part del Consell des de la seva constitució l’any 2016. Enguany s’han celebrat eleccions per renovar els càrrecs del Consell i ens hi hem tornat a presentar perquè volem continuar implicats per compartir reflexions, plantejar  i debatre propostes i línies estratègiques que serveixin per millorar la implantació i el desenvolupament del sector turístic a Barcelona. El 22 de novembre es va donar per tancat el procés electoral de renovació del consell i de les tres candidatures que es presentaven per representar al sector cultural: ADETCA, Viu el teatre i la Fundació Antòni Tàpies només dues podien ser escollides i les més votades han estat la Fundació Antoni Tàpies i la nostra associació.

Adjuntem el vídeo que vam presentar per comunicar el que ens agradaria fer i aportar estant dins del CTIC: Vídeo presentació ADETCA – Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona

Podeu trobar més informació al web de l’Ajuntament sobre el CONSELL DE TURISME I CIUTAT DE BARCELONA.