Aquestes festes TRIA TEATRE i regala emocions
Aquestes festes TRIA TEATRE i regala emocions

ADETCA promou el consum teatral per Nadal amb la campanyaAquestes Festes TRIA TEATRE i regala emocions”. La campanya vol apel·lar al públic a incorporar el consum teatral en el seu dia a dia aquestes festes i regalar emocions en forma de teatre, i alhora vol difondre la nova plataforma de venda d’entrades que acull totes les propostes dels teatres d’ADETCA: triateatre.cat.

A partir d’avui des d’ADETCA donem continuïtat a la campanya iniciada a l’abril d’aquest any  per promoure el consum teatral a la ciutadania, ara durant les festes de Nadal.

La campanya per una banda parteix del lema inicial “TRIA TEATRE i emociona’t” i ara apel·la a la ciutadania a compartir aquestes emocions en forma de regal per les festes nadalenques, amb el nou lema “Aquestes festes TRIA TEATRE i regala emocions”. Per altra banda, també serveix per difondre i donar visibilitat a la nova plataforma de venda d’entrades que des de setembre acull totes les propostes dels teatres d’ADETCA: triateatre.cat.

La imatge de la campanya, protagonitzada per l’actor Pere Arquillué, utilitza un missatge amb humor que remet a dues de les tradicions nadalenques més populars, el caganer i anar al teatral. I incentiva a la ciutadania a consultar la nova web triateatre.cat i regalar emocions a través de tots els espectacles d’ADETCA.

“ Regalar teatre és regalar emocions, durant les festes nadalenques i durant tot l’any. El teatre ens evadeix de la realitat que estem vivint, d’altres vegades ens transporta a una altra dimensió d’aquesta realitat. El teatre són històries, més properes o més llunyanes, que ens fan viatjar, que ens interpel·len, que ens fan jugar amb els nostres records, les nostres vivències, el nostre dia a dia… En definitiva… el teatre és emoció. És vida. També per Nadal.

Descobreix les propostes dels teatres d’ADETCA; aquestes festes TRIA TEATRE i regala emocions.”

Enllaços d'interès