Argimon anuncia la reobertura amb el 100% d’aforament d’aquí a dues setmanes i Garriga redueix el termini a una setmana
Argimon anuncia la reobertura amb el 100% d’aforament d’aquí a dues setmanes i Garriga redueix el termini a una setmana

Després de la intensa reunió mantinguda ahir a la tarda per part dels membres de Cultura Segura amb els responsables de Cultura, Salut i Interior, aquest matí el Conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha anunciat en una entrevista a Els Matins de TV3 el 100% de l’aforament per a la cultura abans de dues setmanes.

Just després de les declaracions del Conseller, amb poques hores de diferència, la Consellera de Cultura Natàlia Garriga, en declaracions als mitjans ha reduït en una setmana el termini que es donava la Generalitat per reobrir al 100% d’aforament: “Creiem que divendres de la setmana vinent la cultura hauria d’estar oberta al 100%”. Així mateix, la consellera ha remarcat que l’ús de la mascareta seguirà sent obligatori, malgrat l’aixecament de les restriccions en l’aforament.

Una notícia que des d’ADETCA esperem que sigui una mesura definitiva, pel que significaria en relació ar la pandèmia, i perquè el públic ja pugui gaudir al 100% dels espectacles, en declaracions de la presidenta Isabel Vidal.

Podeu consultar alguna de les aparicions i entrevistes dels representants d’ADETCA als mitjans en relació a aquest tema en els següents enllaços: