Barcelona llança el ‘Bonus Cultura’ per incentivar el consum i l’activitat econòmica cultural
Barcelona llança el ‘Bonus Cultura’ per incentivar el consum i l’activitat econòmica cultural

Com sabeu, estem treballant des de la Junta i en coordinació amb la Comissió de Marqueting, diverses campanyes dirigides a activar el consum cultural, fonamental per als nostres interessos de recuperar l’activitat el més aviat possible i al màxim nivell.

L’Ajuntament de Barcelona posarà en circulació 200.000 bonus des del 13 de juliol i fins a final d’any per bonificar la despesa en cinema, espectacles de música i arts escèniques, i llibres, amb l’objectiu d’impulsar el consum de cultura per part de la ciutadania i, d’aquesta manera, l’activitat empresarial vinculada a les indústries culturals.

La iniciativa ha estat treballada conjuntament amb els representants dels sectors del llibre, el cinema i les sales de concerts, i es dirigeix a generar ajuts i campanyes pel consum cultural de Barcelona que beneficiïn als teatres, sales i productores, i també a les sales de concerts, els cinemes i les llibreries, a la vegada que interpel·lin al públic a comprar entrades i llibres.

S’hi inverteixen 2 milions d’euros provinents del fons extraordinari de recuperació de l’economia a Barcelona creat a través del CECORE (Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica), activat pel Consistori des de l’àrea econòmica arran de la crisi del Covid-19.

L’Ajuntament de Barcelona incentivarà el consum cultural a través del Bonus Cultura, un abonament per fomentar el consum cultural entre la ciutadania alhora que s’impulsa el sector empresarial i econòmic de les indústries creatives i culturals de la ciutat: https://www.bonuscultura.com/barcelona

Es tracta d’un abonament cultural, vàlid a tots els establiments i espais culturals de Barcelona per a la compra de llibres, d’entrades de cinema, d’espectacles escènics i concerts.

En aquest enllaç trobareu la nota de premsa completa:
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/2020/07/07/barcelona-llanca-el-bonus-cultura-per-incentivar-el-consum-i-lactivitat-economica-cultural/