La 46ena edició del Grec continua comptant amb sales i produccions d’ADETCA
La 46ena edició del Grec continua comptant amb sales i produccions d’ADETCA

La 46a edició del Grec començarà el 29 de juny i inclou 86 espectacles amb l’epicentre al Teatre Grec de Montjuïc, alguns dels quals són produccions i es representen en teatre dels socis d’ADETCA.

El festival Grec 2022 arriba amb una edició amb un marcat accent internacional i lliure de restriccions de la covid, després de dos anys amb una programació condicionada per la pandèmia.

En total, aquesta 46a edició del festival inclou 86 espectacles i més de 50 activitats. L’epicentre seguirà sent el Teatre Grec de Montjuïc, però la programació es continua escampant pels diferents districtes de Barcelona, tal com ja s’ha fet en edicions anteriors i afegeix El Molino com a escenari.

L’Antic Teatre, el Centre de les Arts Lliures, La Villarroel, la Sala Becket, la Sala Flyhard, el SAT Teatre, el Teatre Akadèmia, el Teatre Condal, el Teatre Goya, el Teatre Romea, el Tantarantana, entre d’altres, són algunes de les sales d’ADETCA de les quals ja podeu descobrir els espectacles per a la pàgina web del Festival.

Enllaços d'interès