La nova edició de MERCARTES obre les seves portes aquest dimarts
La nova edició de MERCARTES obre les seves portes aquest dimarts

Del 7 al 9 de novembre MERCARTES tornarà a reunir a la Fira de Valladolid a milers de professionals i organitzacions del sector de les arts escèniques nacionals i internacionals de tota la cadena de valor (programació, producció, distribució, institucions i serveis).

Un dels objectius estratègics de MERCARTES 2023 és la seva obertura al mercat internacional per atraure professionals d’altres països per fomentar intercanvis culturals i incentivar el desenvolupament de projectes conjunts entre territoris. En aquesta edició comptarà amb la participació de professionals procedents de l’Argentina per posar en relació tots dos models de creació.

A més, La Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública proposa donar continuïtat a les jornades sobre Gestió d’Espais Escènics Internacionals convidant els professionals assistents a intercanviar experiències amb gestors de projectes escènics d’Itàlia, Portugal i Grècia. El seu objectiu és abordar estratègies innovadores per optimitzar la gestió dels espais escènics o festivals i, paral·lelament, explorar espais de cooperació en xarxa a escala internacional.

A la Fira hi serà present Catalunya amb l’estand del Catalan Arts, l’àrea de l’ICEC a través de la qual es desenvolupen diverses línies d’acció per promoure, assessorar i impulsar l’accés de les empreses culturals i creatives als mercats globals. També hi participaran empreses sòcies d’ADETCA.