La nova plataforma de venda d’entrades dels Teatres d’ADETCA triateatre.cat s’activarà a partir de les festes de La Mercè
La nova plataforma de venda d’entrades dels Teatres d’ADETCA triateatre.cat s’activarà a partir de les festes de La Mercè

El passat 5 de setembre, a la roda de premsa de presentació de la temporada 2022-23 ADETCA va presentar el NOU PORTAL WEB triateatre.cat, en el qual hi està treballant, i que s’estrenarà per La Mercè, amb l’objectiu de promocionar els espectacles dels associats d’ADETCA sota la marca “TriaTeatre”.

Un portal 100 % enfocat a la gestió, promoció i venda d’activitats culturals.

A mesura que hi anem presentant continguts serà una plataforma que a part de mostrar els espectacles, permetrà també a ADETCA fer promocions i campanyes concretes (per exemple per la Mercè, per Nadal, per la Setmana Mundial del Teatre, per Sant Jordi, etc.). Serà així una plataforma unida a les campanyes que desenvolupem a la qual podem donar visibilitat des dels canals de màrqueting online d’ADETCA i també de cada associat.

Fins ara el web tria teatre.cat, que va sorgir de la campanya engegada a l’abril “Tria teatre i emociona’t”, era una landing page que mostrava la cartellera però no era una plataforma de venda. Amb el nou portal estem treballant amb una programació i un disseny (look&feel) que incorporarà calendari, categories, etc. (per facilitar les cerques per part dels usuaris).