Premiats espectacles de productores i teatres d’ADETCA a la II edició dels Premis de Teatremusical.cat
Premiats espectacles de productores i teatres d’ADETCA a la II edició dels Premis de Teatremusical.cat

El passat dilluns 6 de novembre es va celebrar, a la Sala Aquarella, la II edició dels Premis Teatremusical.cat. Uns guardons creats per la pàgina web homònima, que és l’única en català dedicada exclusivament a aquest gènere.

Els musicals que van resultar més premiats van ser L’alegria que passa i Golfus de Roma, amb sis premis cada un. També s’ha reconegut 3 desitjos amb dos premis; Pretty Woman, igualment amb dos guardons, i Sondheim x Sondheim, que n’ha rebut un.

A la categoria de Millor musical de gran format, el jurat va premiar el muntatge de Dagoll Dagom; i en la de Millor espectacle de petit format, 3 destijos.

Tots ells són musicals que han estat representats en teatres associats a ADETCA. Des d’aquí l’enhorabona per la feina feta i per tots els reconeixements!

També s’ha concedit un premi extraordinari a La gata perduda, obra d’Arnau Tordera i Victòria Szpunberg produïda, entre d’altres, pel Gran Teatre del Liceu.

El Premi Honorífic Íñigo Santamaría va ser per Carme Sansa. Abans de pujar i rebre el premi,  se li va dedicar una suite d’alguns espectacles musicals que han format part de la seva carrera, interpretat per l’actriu Maria Codony i Miquel Gonzàlez al piano.