Obertura de les inscripcions d’expositors per a la Xena edició de MERCARTES
Obertura de les inscripcions d’expositors per a la Xena edició de MERCARTES

Aquest any se celebrarà una nova de MERCARTES el 7, 8 i 9 de novembre a VALLADOLID.

Avui s’han obert les inscripcions d’expositors per participar en aquesta desena edició del Mercat de les Arts Escèniques . Els expositors que vulguin reservar estand poden consultar el plànol i les tarifes de l’esdeveniment al web www.mercartes.es. D’altra banda, els professionals que es vulguin inscriure a MERCARTES ho podran fer a partir del 23 de maig a les 11:00.

Tant la inscripció per a expositors i professionals com la contractació de publicitat (doble pàgina) compten amb una bonificació especial fins al 12 de setembre, data en què podràs seguir inscrivint-te en qualsevol de les categories abonant la taxa completa sense descompte.

Participació del Catalan Arts

Com en altres edicions, l’ICEC a través de Catalan Arts també disposarà d’un estand institucional obert a totes les empreses catalanes que hi vulguin participar. Us anirem informant del procés a seguir per formar-ne part.

Més sobre MERCARTES

MERCARTES (Mercat de les Arts Escèniques) busca potenciar la trobada i les relacions entre els professionals del sector, posar en valor tots els agents públics i privats que el componen i generar oportunitats de negoci.

MERCARTES se celebra amb caràcter biennal des del 2004, amb la vocació de propiciar la confluència de tots els actors que intervenen en el fet escènic, contribuint així a la creació i enfortiment de canals de comunicació i intercanvis eficaços entre tots. El seu principal objectiu és aportar un marc de referència que doni visibilitat a noves idees i projectes, i que integri tots els professionals en un espai de treball comú i compartit, generant sinergies de col·laboració.

Més informació aquí.

 

Documents

Enllaços d'interès