Neix “CULTURA JOVE” l’actualització d’Escena 25 per promoure el consum teatral i musical entre el jovent
Neix “CULTURA JOVE” l’actualització d’Escena 25 per promoure el consum teatral i musical entre el jovent

Cultura Jove, el nou programa que facilita l’accés a la cultura al jovent d’entre 18 i 30 anys a preus reduïts, ja ha començat a funcionar. 

Divendres es va presentar a la sala La Paloma la nova plataforma que recull l’esperit de la iniciativa Escena 25, però n’amplia l’abast, amb més varietat d’oferta, més dies (funciona tot l’any) i més públic. Per gaudir-ne només cal registrar-se al web.

A més dels espectacles d’arts escèniques i els concerts que ja incorporava Escena 25, Cultura Jove afegeix festivals de música i equipaments municipals, als teatres que ja participaven de la iniciativa.

A Cultura Jove, a més, els usuaris podran adquirir entrades al web durant tot l’any. També com a novetat, els usuaris trobaran els avantatges del Cultura Jove en cada cop més passarel·les de pagament dels webs de venda dels propis equipaments culturals.

A Catalunya hi ha, actualment, més d’1.100.000 persones d’entre 18 i 30 anys i amb aquesta iniciativa es vol facilitar i fomentar l’accés a la cultura d’aquesta franja de població.

A banda de gaudir de preus exclusius, es podran adquirir entrades d’entre 5 i 20 euros, depenent del cost original de cada tiquet (una entrada de més de 45 euros per al públic general, en costarà 20 amb Cultura Jove), la plataforma també inclou altres activitats com poden ser debats post-funció, sorteigs per assistir a espectacles i festivals, i accions participatives amb professionals de la cultura.

A més, Cultura Jove continuarà difonent la cultura a través del programa “El Camerino”, una col·laboració amb 3cat que s’emet setmanalment.