Nou abonament Teatres de Proximitat! 10 escenaris 1 univers d’emocions
Nou abonament Teatres de Proximitat! 10 escenaris 1 univers d’emocions

 

Després de la col·laboració iniciada el passat mes de juliol durant el Festival Grec de Barcelona, on deu sales de Proximitat es van aplegar sota el lema “On el teatre batega” i van llançar el web www.teatresdeproximitat.cat, segueixen treballant plegades, aglutinant esforços i compartint coneixement, amb l’objectiu de crear més iniciatives que beneficiïn al públic, creadores, companyies i artistes i generin vincles entre les sales.

D’acord amb aquest mateix principi i amb l’objectiu de crear nous públics i estratègies conjuntes, neix una nova iniciativa: “10 escenaris, 1 univers d’emocions”. Una campanya que compta amb el suport d’ADETCA, l’Ajuntament de Barcelona i el TR3SC i que connectarà les 10 sales de teatre de proximitat amb un únic abonament, oferint d’aquesta manera un preu més assequible al públic. El seu preu total serà de 120 €, però les persones que efectuïn la compra aquest mes de desembre només en pagaran 90 €. La diferència l’afegirà l’Ajuntament de Barcelona a través de la campanya vigent del Bonus Cultura

Les 10 sales que hi participen són,  l’Antic Teatre, La Badabadoc, La Gleva, El Maldà, la Sala Àtrium, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, la Sala Versus Glòries, el Teatre Akadèmia i el Teatre Tantarantana.

L’abonament permet disposar de 10 entrades per assistir a qualsevol de les 10 sales que conformen la iniciativa On el teatre batega, durant tota la temporada 20-21 (fins el 31 d’agost de 2021). Cada abonament (10 entrades) permet fer servir un màxim de 2 entrades per cada teatre.

El teatre és emoció. Les emocions són vida. Compartir teatre és compartir vida. Malgrat que la distància física sigui necessària en aquest moment, el teatre ens fa sentir menys aïllats.

Us  convidem a  descobrir nous espais teatrals i viatjar pels seus 10 escenaris, on hi trobareu un univers d’emocions.

Abonament On el teatre batega

Enllaços d'interès