Oberta ja la nova convocatòria de textos i projectes “ON EL TEATRE BATEGA”
Oberta ja la nova convocatòria de textos i projectes “ON EL TEATRE BATEGA”

El 10 d’octubre es va obrir la nova convocatòria per estimular la labor de creació de totes les tendències teatrals amb la finalitat d’afavorir-ne la promoció i difusió. Des del projecte d’ON EL TEATRE BATEGA, sota el paraigües d’ADETCA, es vol promoure el teatre contemporani, posant el focus en les autores i autors catalans, apostar per dramatúrgies novelles, fent un teatre on el públic s’hi senti representat, crear vincles amb altres agents culturals i socials dels nostres barris i extrapolar-los a la resta del territori, apropar al màxim l’experiència teatral a l’espectador i ser una incubadora de nous creadors i creadores.

PERÍODE DE RECEPCIÓ DE TEXTOS / PROJECTES
Es poden enviar les propostes des del 10 d’octubre fins al 11 de desembre a les 23.59 h de la nit.

Amb aquesta convocatòria els teatres de proximitat busquen propostes inèdites, és a dir, que no s’hagin produït ni estrenat, però també valoraran aquells espectacles estrenats que no hagin realitzat més de 5 representacions.

Enguany tornen a plantejar dues convocatòries. Una per inscriure només aquells projectes que es considerin que són principalment de la disciplina TEXT. I una altra convocatòria que englobarà les següents disciplines: TEATRE MUSICAL, DANSA, GEST / OBJECTES, ARTS VISUALS, ESCENES HÍBRIDES, NOVES TECNOLOGIES i ALTRES DISCIPLINES (per exemples POESIA).

Més informació, requisits i documentació al web d’ON EL TEATRE BATEGA.

Enllaços d'interès