Oberta la segona convocatòria de textos i projectes “ON EL TEATRE BATEGA”
Oberta la segona convocatòria de textos i projectes “ON EL TEATRE BATEGA”
Després de l’èxit de la primera convocatòria, els Teatres de Proximitat presentem la 2a convocatòria conjunta de textos i projectes per al període 2022-2024!
L’objecte d’aquesta convocatòria es estimular la labor de creació de totes les tendències teatrals amb la finalitat d’afavorir-ne la promoció i difusió. Volem promoure el teatre contemporani, posant el focus en les autores i autors catalans, apostar per dramatúrgies novelles, fent un teatre on el públic s’hi senti representat, crear vincles amb altres agents culturals i socials dels nostres barris i extrapolar-los a la resta del territori, apropar al màxim l’experiència teatral a l’espectador i ser una incubadora de nous creadors i creadores.
PERÍODE DE RECEPCIÓ DE TEXTOS / PROJECTES.
Podeu enviar les vostres propostes des del 18 d’octubre fins al 17 de desembre a les 23:59h de la nit. No espereu fins al final! Només valorarem les propostes que ens arribin durant aquest període de temps.
Els teatres de proximitat busquem propostes inèdites, és a dir, que no s’hagin produït ni estrenat, però també valorarem aquells espectacles estrenats que no hagin realitzat més de 5 representacions.
Enguany trobareu dues convocatòries:
  • Una per inscriure només aquells projectes que considereu que són principalment de la disciplina TEXT.
  • I una altra convocatòria que englobarà les següents disciplines: TEATRE MUSICAL, DANSA, GEST / OBJECTES, ARTS VISUALS, ESCENES HÍBRIDES, NOVES TECNOLOGIES i ALTRES DISCIPLINES (per exemple POESIA).
Podeu consultar més informació sobre la documentació necessària i sobre els diferents teatres al web teatresdeproximitat.cat.