Presentació de les reflexions del projecte PRO BCN el proper 3 de març
Presentació de les reflexions del projecte PRO BCN el proper 3 de març

El projecte PRO BCN presentarà el proper divendres 3 de març a les 12 hores a la Llotja de Mar la síntesi de les reflexions sobre els reptes de present i futur de la ciutat de Barcelona, en motiu del debat ciutadà que ofereixen les properes eleccions municipals de maig de 2023.

Durant els darrers mesos un grup d’entitats representatives de diversos àmbits de la societat civil han estat reflexionant de forma
coral i compromesa sobre els reptes de la ciutat de Barcelona al voltant de 5 eixos temàtics:

1. Ciutat metròpoli, infraestructures, mobilitat i serveis, coordinat per l’Institut Cerdà.
2. Ciutat emprenedora, del coneixement i del talent, coordinat per Rethink Bcn i Tech Barcelona.
3. Ciutat del comerç i ciutat del turisme, coordinat per Barcelona Oberta i Turisme de Barcelona.
4. Ciutat de la cultura i ciutat de l’esport, coordinat per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.
5. Ciutat inclusiva i solidària, coordinat pel Casal dels Infants. Continguts i grups de treball

Es tracta d’una reflexió independent, diversa i cooperativa sobre àmbits d’interès públic que van de l’urbanisme a la cohesió social, passant pel comerç, el turisme, la innovació, l’emprenedoria i la cultura –entre d’altres. L’objectiu és marcadament propositiu: aportar arguments i continguts concrets adreçats al conjunt de la ciutadania i que puguin ser recollits, si és el cas, en les pròpies propostes i iniciatives que les diferents candidatures elaborin per a les eleccions municipals de maig de 2023.

Podeu consultar la nota de premsa de presentació del projecte aquí.