S’apropa la Setmana Mundial del Teatre
S’apropa la Setmana Mundial del Teatre

S’apropa el Dia Mundial del Teatre, dilluns 27 de març i, conjuntament amb l’AADPC, el volem celebrar amb un acte institucional, que tindrà lloc a la Sala Beckett a les 12h. Aquest any ADETCA tancarà la celebració amb una festa a la sala La Paloma a les 20h.

A l’acte institucional farem balanç de l’inici de temporada, marcat per la recuperació del públic, i posarem en valor els avenços de l’Estatut de l’Artista. No faltarà la tradicional lectura del Manifest del dia del teatre, i el brindis final per celebrar-ho amb tot el sector.

Al vespre, a La Paloma, gaudirem d’una festa dinamitzada per Guillem Albà i la Marabunta amb un concurs de ball. La festa està oberta a totes les persones que formen part del sector: els socis de les entitats de les arts escèniques, representants de les administracions i de les institucions culturals, i també el públic que gaudeix dels nostres espectacles.

Les persones que comprin entrades a través del web triateatre.cat per a les funcions del 13 al 26 de març podran optar a invitacions per a la Festa del Dia Mundial del Teatre a La Paloma. Més informació AQUÍ.