SETMANA MUNDIAL DEL TEATRE
SETMANA MUNDIAL DEL TEATRE

Tot el món és un escenari!

Un dels principals objectius d’ADETCA és fer visible i posar en valor el sector de les arts escèniques. En línia amb aquest objectiu, des de la temporada 2010-2011,  juntament amb l’AADPC, CIATRE i Teatre Públics de Barcelona, organitza la celebració del DIA MUNDIAL DEL TEATRE.

Aquest any, amb la idea d’incrementar la presència i l’atenció mediàtica, ha redissenyat aquesta activitat ampliant-la a una setmana i augmentant l’oferta d’activitats. L’inici coincidiria amb el Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil, el dia 20 de març, i es clausuraria el 27 de març amb la celebració del Dia Mundial del Teatre. Passant a ser la SETMANA MUNDIAL DEL TEATRE

La graella s’articula a través de tres fites principals acompanyades de tot un conjunt d’activitats transversals que es duran a terme a diferents punts de la ciutat.

El dilluns 16 de març, ADETCA, AADPC, CIATRE i Teatre Públics de Barcelona, en un acte reivindicatiu, donaran el tret de sortida de la Setmana Mundial del Teatre amb l’acte d’obertura i presentaran les activitats que es duran a terme des del 20 al 27 de març.

Divendres 20 de març: Acte de celebració del Dia Mundial del teatre Infantil i Juvenil.

Divendres 27 de març: Acte de celebració del Dia Mundial del Teatre