Campanyes

Somi(A) Barcelona

Somia Barcelona_banner

 

ADETCA i el Gremi d’Hotels de Barcelona donen el tret de sortida a una campanya de col·laboració entre les dues entitats per a la qual s’ha creat la marca Somi(A) Barcelona .

SOMIA BARCELONA, vine a veure les estrelles, és una campanya dirigida al públic de Barcelona, rodalies i d’altres municipis de Catalunya, amb la proposta de viure una nit inoblidable a Barcelona, que combina l’assistència a un espectacle teatral  i l’estança posterior en un hotel de la ciutat, en unes condicions econòmiques especials.

Barcelona ofereix 48 sales i teatres associats a ADETCA on els espectadors podran triar entre més de 100 espectacles de diferents gèneres i formats que reuneixen diversitat de propostes per a tot tipus de públic.

  • Produccions teatrals que formen part d’aquesta campanya:

Amb l’entrada de qualsevol dels espectacles programats els mesos de desembre i gener, els espectadors podran gaudir d’aquesta promoció, presentant  la seva entrada en l’hotel escollit.

  • Condicions especials en els hotels:

Els 32 hotels que actualment  participen  en aquesta acció, aplicaran, per a la mateixa nit de l’espectacle, un descompte del 30% sobre el preu de l’habitació, en reserves directes a l’hotel. Alguns hotels podran complementar la seva proposta amb opcions gastronòmiques especials (esmorzars, sopars o dinars).

  • Funcionament:

Els espectadors que vulguin gaudir d’aquests avantatges en els hotels, en el moment de la reserva hotelera hauran d’acreditar l’assistència aquell dia al teatre amb la seva entrada (física o format pdf) i, presentar-la en el moment del check in. La reserva s’haurà d’efectuar directament a l’hotel via telèfon o email.

Tota aquesta informació es recull en la pàgina web www.mesqhotels.com on apareixeran el nom i contacte dels hotels adherits a la campanya.

  • Vigència

Fins el 31 de març de 2021.