Celebrem l’inici de la temporada teatral emmarcada en el nostre 30è aniversari el 5 de setembre de nou al Liceu
Celebrem l’inici de la temporada teatral emmarcada en el nostre 30è aniversari el 5 de setembre de nou al Liceu

ADETCA (Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya) i els Teatres Públics de Barcelona donarem el tret de sortida a la Temporada Teatral el 5 de setembre amb la RODA DE PREMSA al teatre El Molino a les 12 hores, on presentarem el balanç de les dades de la temporada anterior, la programació i els nous projectes de l’entitat per a la temporada 2022-2023, descobrirem també algunes sorpreses de la XXIena Gala Catalunya Aixeca el Teló i brindarem pels 30 anys d’ADETCA.

Al vespre, celebrarem l’inici de la Temporada Teatral 2022-2023 amb la Gala Catalunya Aixeca el Teló al Gran Teatre del Liceu.

Aquesta XXIena gala és especial perquè s’emmarca en el 30è aniversari d’ADETCA i per tant volem que, a banda de ser un esdeveniment de promoció del teatre i de la cultura, i una festa per al sector i per a les institucions que ens han acompanyat, sigui també un espai de reconeixement de la feina feta durant aquests anys i de retrobament amb els espectadors. A través de la música, viatjant en la banda sonora dels 30 anys d’història d’ADETCA, amb 60 músics dalt l’escenari, un cor de veus i més de 120 actors i actrius, que ens faran viatjar a través dels fragments dels musicals que han marcat l’escena catalana durant aquestes tres dècades. La gala, un any més, serà retransmesa per TV3.


Dilluns 5 de setembre de 2022

12h – RODA DE PREMSA
Lloc: El Molino / Carrer de Vila i Vilà, 99, 08004 Barcelona

21h- XXIena GALA CATALUNYA AIXECA EL TELÓ
(Durada: 90 min.)
Lloc: Gran Teatre del Liceu (La Rambla 51-59, Barcelona)

Documents

Enllaços d'interès