Publicades les convocatòries pels ajuts dels Fons Next Generation de l’INAEM i l’OSIC
Publicades les convocatòries pels ajuts dels Fons Next Generation de l’INAEM i l’OSIC

La darrera setmana de desembre es van publicar per part de l’INAEM les ajudes per a la modernització de les ESTRUCTURES DE GESTIÓ de les arts escèniques i musicals en concurrència competitiva i també, per part de l’OSIC, les relatives a la modernització i la gestió sostenible de les INFRAESTRUCTURES d’arts escèniques i musicals, ambdues a càrrec als Fons Next Generation.

OSIC – AJUTS PER A LA MODERNITZACIÓ I LA GESTIÓ SOSTENIBLE DE LES INFRAESTRUCTURES D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS AMB CÀRREC ALS FONS NEXT GENERATION

S’ha publicat la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la modernització i la gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques i musicals amb càrrec als Fons Next Generation UE (ref. BDNS 602687).

  • TERMINI DE SOL·LICITUD: de l’11 de gener al 14 de febrer
  • TERMINI D’EXECUCIÓ DE L’ACTIVITAT: Les inversions o despeses de les actuacions objecte de subvenció s’han de realitzar des de la data de publicació de la convocatòria i fins el 31 de desembre del 2022.

L’objecte d’aquestes bases és la concessió de subvencions per contribuir al finançament d’inversions o despeses orientades a la modernització digital i que promoguin la sostenibilitat ambiental en infraestructures d’arts escèniques (teatre, dansa i circ) i musicals ubicades a Catalunya.

Els aspectes més destacats de les bases específiques per aquesta convocatòria els vam resumir al comunicat que podeu consultar aquí, a més a més adjuntem la resolució amb la convocatòria i de nou les bases específiques publicades.

INAEM- AJUTS PER A LA MODERNITZACIÓ DE LES ESTRUCTURES DE GESTIÓ DE LES ARTS ESCÈNIQUES (FONS NEXT GENERATION)